مهارت paraphrasing در آیلتس یکی از مهمترین مهارت های ریدینگ آیلتس است که شما باید در بخش ریدینگ روی آن کار کنید. علاوه بر بخش ریدینگ تقویت این مهارت نمره شما را در بخش رایتینگ و اسپیکینگ آیلتس نیز افزایش میدهد. کاری که یک paraphrase انجام میدهد این است که یک جمله و یا بخشی از یک متن را به زبان دیگر و با استفاده از لغات دیگر به گونهای که معنای آن تغییر نکند بیان میکند.
هدف اصلی بخش reading آزمون آیلتس سنجش توانایی شما در فهم متنی است که میخوانید. بنابراین اگر برخی کلمات را ندانید مشکلی نخواهد بود چون براحتی میتوانید معنای آن ها را حدس بزنید و نمره ی 9 را از آن خود کنید. شاید مضحک بنظر برسد اما برخی شرکت کنندگان نمرتشان را نه بخاطر کمبود دانش و اطلاعات بلکه بخاطر اشتباهات بسیار ساده از دست می دهند!
در این مقاله به آموزش تکنیک های ریدینگ آیلتس – Part 3 جهت پاسخگویی به سوالات Table Completion خواهیم پرداخت. در این نوع سوالات به شما یک جدول داده میشود که دارای چند جای خالی میباشد. و شما باید با استفاده از کلمات داخل متن این جاهای خالی را پر کنید. سوالات Table Completion معمولا در بخش ریدینگ آیلتس زیاد به چشم میخوردند.
برای پاسخگویی به سوالات بخش ریدینگ آیلتس، شما نیاز به دانستن استراتژیها و تکنیکهای ریدینگ آیلتس دارید تا بتوانید در مدت زمان ۶۰ دقیقه به همه سوالات پاسخ دهید. در بخش ریدینگ آیلتس ۱۴ نوع سوال مختلف وجود دارد که هر یک از این سوالات تکنیک و نکات مخصوص به خود را دارد. امروز به بررسی سوالات True, False, Not Given خواهیم پرداخت و تکنیک های ریدینگ آیلتس لازم برای پاسخگویی به این نوع سوالات مشکل و بحث برانگیز را به شما خواهیم آموخت.
در این مقاله به بررسی تکنیک های ریدینگ آیلتس – Part 4 جهت پاسخگویی به سوالات Flow Chart Completion خواهیم پرداخت. در سوالات Flow Chart Completion یک جدول به شما داده میشود که یک فرآیند را نشان میدهد. در داخل این جدول تعدادی عبارت و جمله به همراه جای خالی وجود دارد. و شما باید از کلمات داخل متن استفاده کرده و این جاهای خالی را پر کنید.
در این مقاله به آموزش تکنیک های ریدینگ آیلتس – Part 5 جهت پاسخگویی به سوالات Diagram خواهیم پرداخت. در این نوع سوالات به شما یک دیاگرام یا شکل داده میشود. و شما باید بخش های مختلف این شکل یه دیاگرام را نامگذاری کنید. پاسخ دادن به این نوع سوالات ساده میباشد به شرط اینکه به نکات و تکنیک های لازم جهت پاسخگویی به این سوالات مسلط باشید.
در این بخش به بررسی تکنیک های ریدینگ آیلتس Part 7 جهت پاسخگویی به سوالات Summary Completion میپردازیم. در این نوع سوالات خلاصه ای از متن و یا بخشی از متن به همراه تعدادی جای خالی ارائه داده میشود. متقاضیان باید از کلمات داخل متن استفاده کرده و جاهای خالی را پر کنند. لذا شما باید در ابتدا خلاصه را خوانده تا تشخیص دهید کل متن مورد نظر طراح سوال بوده است یا بخشی از متن و سپس به سراغ متن بروید.
در این مقاله به بررسی نکات و تکنیک های ریدینگ آیلتس – Part 6 جهت پاسخگویی به سوالات Sentence/Note Completion خواهیم پرداخت. در این نوع سوالات چند عبارات و جمله به همراه جالی خالی ارائه میشود. شما باید از کلمات داخل متن استفاده کرده و این جاهای خالی را پر کنید. شما در بخش ریدینگ آیلتس حداقل یک مورد از این نوع سوالات خواهید داشت.
بخش ریدینگ آیلتس آکادمیک از ۳ متن تشکیل شده است. و متن ها رفته رفته مشکل تر میشوند. هر متن دارای ۱۳ یا ۱۴ سوال میباشد. دامنه موضوعاتی که در بخش IELTS Reading آکادمیک استفاده میشوند بسیار گسترده است. این موضاعات شامل مطالب علمی، تاریخی، پزشکی و غیره میباشند. این مطالب از کتاب های دانشگاهی، روزنامه ها، ژورنال های آکادمیک و یا وبسایت های رسمی علمی انتخاب میشوند.
امروز به بررسی تکنیک های ریدینگ آیلتس – Part 2 جهت پاسخگویی به سوالات چند گزینه ای (Multiple Choice Questions) خواهیم پرداخت. هر کدام از سوالات چند گزینه ای دارای یک سوال و چهار گزینه میباشند. در بین این چهار گزینه تنها یک گزینه پاسخ صحیح میباشد. در بخش ریدینگ آیلتس شما ۶۰ دقیقه وقت دارید چند متن را خوانده تا به ۴۰ سوال پاسخ دهید.
در بخش reading آزمون آیلتس 14 نوع سوال احتمالی وجود دارد. در بخش reading شما تنها یک ساعت زمان دارید تا 3 متن را بخوانید و به 40 سوال پاسخ دهید. این سوالات همیشه به انواع مختلفی تقسیم میشوند که موظف به پاسخ دادن به آن ها هستید. هر متن 3 الی 4 نوع سوال برای پاسخ دادن دارد. برای اینکه آمادگی کامل برای آزمون IELTS داشته باشید، از تمرین کردن انواع سوالات اطمینان حاصل کنید.