در تسک شماره دوی آزمون آیلتس، داوطلب باید یک مقاله بنویسد، ساختاری که برای نوشتن آن به شکل تاثیرگذار، باید ابتدا آن را شناخت. سادهترین راه برای تعریف مقاله این است که ابتدا اجزای کوچکتر سازنده ی آن را تعریف کنیم:
مقدمه ی پاراگراف بعنوان یک نقشه ی راه برای کل مقاله است. اگر مقاله از نوع استدلالی باشد، مقدمه ی پاراگراف موضوع و موضع گیری نویسنده در مورد آن موضوع را مشخص میکند ونیز نکاتی که از این موضع پشتیانی کرده وآن را تقویت میکنند را نیز مشخص میکند. بنابراین، زمانیکه ممتحن آیلتس بخش مقدمه ی یک مقاله را می خواند قطعا می داند که بقیه ی مقاله چگونه خواهد بود(چگونه نوشته شده است).
در این مقاله به قسمتی از آزمون آیلتس می پردازیم که اغلب موجب نگرانی شرکت کنندگان می شود و آن سوالات دو قسمتی است. این سوالات گاهی اوقات “سوالات مستقیم” نیز نامیده می شوند چرا که پاسخ رو راستی از شما می خواهند. این سوالات شامل سوالات مزایا/معایب یا راه حل و چاره سازی هستند. چگونگی این سوال و پاسخ به آن را در این مقاله برایتان مطرح می کنیم.
در رایتینگ آیلتس، پاراگراف های پشتیبان (پاراگراف هایی که از موضع تز دفاع می کنند) به اثبات اینکه تز از اطلاعات واقعی و حقیقی استفاده می کند، کمک می کند. پاراگراف های پشتیبان متشکل از چهار جمله اند: جمله ی اول- موضوع ، جمله ی دوم- مثال ، جمله ی سوم- بحث و جمله ی چهارم- نتیجه گیری.
تز یک مقاله تنها شامل یک جمله است، اما این جمله مهمترین جمله در یک مقاله ی استدلالی محسوب می شود. این جمله به مقاله جهت می دهد و نیز مقاله و سوال تسک دو را به هم مرتبط می سازد. بنابراین، اگر به درستی نوشته نشده باشد، باعث می شود که کل مقاله تا حدی از موضوع اصلی دور شود.
بایستی 3 الی 4 پاراگراف و 150 کلمه بنویسید. اگر کمتر بنویسید، نمره ازتان کسر می شود. در پاراگراف اول، بایستی سوال را بازنویسی کنید. با عبارت های زیر، پاراگراف را شروع کنید. در ابتدا به دقت به اینفوگرافی نگاه کرده تا تصمیم بگیرید که آیا نموداری که درباره اش می نویسید روند مقایسه ای، پیشرفت است یا هر دو. بایستی اصطلاحات و کلمات مرتبط با هر نوع سوال را انتخاب کنید.
آکادمی دید جدیدترین نمونه سوالات رایتینگ آیلتس را درکنار پاسخ های نمونه در این وبسایت تخصصی آیلتس فراهم کرده است. در این مطلب نمونه سوال 1 رایتینگ تَسک دوم آیلتس پاسخ داده شده است.
فهمیدن مفهوم سوال تشریحی یک اصل اساسی برای نوشتن یک مقاله (essay)ی منسجم و یکپارچه برای پاسخ به آن سوال، محسوب میشود. زمانی که داوطلبان ازمون آیلتس سوالات تشریحی را تفسیر میکنند، ابتدا باید این سه ویژگی را مشخص کنند : کلمات کلیدی، کلمات کیفی، کلمات حرکتی.